o l'estrany fenomen dels alienígenes 
que es colen al teu casament

CÉSPEDES EN SHERWOOD, 

SINOPSI

Fotos: @photoslauu

            @mw_fotografia

 

Any 2009. El Comissari Superior dels Mossos d'Esquadra, David Piqué i Batallé teoritza la síndrome de Sherwood. En aquest estudi detalla els processos de coordinació dels poders estatals (reconeguts i fàctics) per acabar, per totes les vies necessàries (inclosa la violència) amb el fenomen de l'ocupació a Barcelona. Aquest treball, però, amb el temps, s'usa per reprimir i acabar amb molts i variats moviments contestataris.

 

L'any 2022. La Companyia la Saura revela al món l'existència dels alienígenes a la Terra. Aquest porten anys infiltrants en la nostra societat. Per sobreviure, es colen, d'amagat, als casaments de la gent per menjar gratis.

 

Amenaçats per aquest problema, que efecte a l'ordre mundial, els poders mediàtics, legislatius, executius, judicials i policials, desgranaran i posaran en marxa de nou la síndrome de Sherwood per acabar amb aquest nou perill, revelant les costures del nostre sistema democràtic.

"Soc el cabró que acabarà amb aquells maleïts bastards"

 

Autoria i direcció: Mario Rebugent


Intèrprets: Mònica Balsells, Carla Griñó, Sara Font, Berta Peña i Lídia Robla

 

Ajudantia direcció: Pere Vendrell

 

Fotografia promocional: Pere Vendrell

 

Lluita escènica: Guillermo Vernal

 

Comunicació i premsa: Mònica Balsells 


Distribució: Sara Font


Producció executiva: Mario Rebugent


Administració i recursos humans: Carla Griñó

 

Agraïments: Eòlia CSAD, Nuria Coromines, Lluís Polo, Andrés Piza, Martí Torras Mayneris, Pablo Ley, Eric Rufó, Claudia Rebugent, Isabel Miquel.


Agraïments especials: A les nostres mares i els nostres pares

 

Una producció de Cia la Saura i Eòlia Escena Emergent


 

FITXA ARTÍSTICA

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.