La Saura és una companyia emergent nascuda el 2021 que busca reimaginar els codis teatrals per acostar-se a nous públics.


Sorgida a l'escola Superior Eòlia ESAD de Barcelona, presenten l'any 2022 la seva primera peça "Democrazy: La Transición, Borbón y cuenta nueva", espectacle amb què giren per Catalunya i Madrid. I que ha estat nominat als XXV Premis de la Crítica d'Arts Escèniques en la sisena edició de la categoria de Novaveu.


Actualment la companyia prepara "Céspedes en Sherwood. O l'estrany fenomen dels alienígenes que es colen al teu casament", una peça amb la qual es consolida amb un llenguatge propi, que combina l'accent còmic i el contingut poètic i polític.


Paral·lelament la companyia adopta el rol de productora. Acollint i gestionant peces d'altres creadors, donant als artistes un marc on desenvolupar els seus projectes, com és el cas de "Déjà vu", una peça de Cia. Marushkas i Martí Torras Mayneris.


La SAURA està formada per Mario Rebugent, Mònica Balsells, Sara Font i Carla Griñó.

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.