L'EQUIP

La SAURA està formada per Sara Font, Mònica Balsells, Mario Rebugent i Carla Griñó.

MARIO REBUGENT

DRAMATURGIA, DIRECCIÓ, PRODUCCIÓ EXECUTIVA I DISTRIBUCIÓ 

Graduat  en Direcció i Dramatúrgia a EÒLIA- EAS (2023). S’inicia en l'àmbit de la producció teatral de la mà de la companyia gironina LOG OUT Teatre de la qual n’és soci fundador. Amb ella ha estrenat 3 espectacles: autoria i direcció de "l’Home gras" (2017), producció de "Valerie" (2018) de Guillem Lloret i Apnea (2019) dirigida per Ferran Joanmiquel en la qual adopta els rols d’autor e intèrpret.

 

A més, ha treballat en diverses produccions teatrals, adoptant el rol d’ajudant de direcció: "Butterflies", dir. Josep Galindo, 2021. "Monumental", dir. Martí Torras, 2022, "Porno hablar de mi" dir. Natalia Jimenez (2022) i ha estat assistent en pràctiques als processos d’assaig de "Terra Baixa" dir. Carme Portaceli (2023), "Déjà Vu" dir. Martí Torras (2023) i de "No m'oblideu mai" dir. Llatzer Garcia(2018).

 

L’any 2017 treballa amb el cineasta gironí Pere Vila en la direcció i el guió del film "El Vent és això" (Temporada Alta, Girona, Black nights Film Festival de Tallin i Festival D’A de Barcelona). 

MÒNICA BALSELLS

 

INTERPRETACIÓ, COMUNICACIÓ I DISSENY

Graduada en Art dramàtic a EÒLIA- EAS (2023), a Barcelona. Ha cursat Clown amb “Los Síndrome” a Barcelona, una masterclass amb Andrés Lima a l'Artesà,  un curs de comedia a la Nancy Tuñón amb la Reichel Delgado i ha fet workshops d’interpretació a Los Angeles i a Zurich amb TCE. També fa Stand up comedy.

 

En teatre l'últim que ha fet és "Déjà vu" (2023) dir. Martí Torras Mayneris, ha participat a "Chakapum!" (2022) dirigida per Xenia Reguant, a "Democrazy: La Transición, Borbón y cuenta nueva" (2022) de Cia La Saura, dirigida per Mario Rebugent. 

 

En l’àmbit audiovisual ha participat a "Breathe" (2020), un curtmetratge dirigit per Paul Carr, "La Malagueña" dirigit per Marine Auclair, també "I want my mummy back" (2019) dirigida per Adrian R’Mante. Ha participat en el podcast "Ghosting" (2022) El Terrat. 

SARA FONT

 

INTERPRETACIÓ, DISTRIBUCIÓ I PRODUCCIÓ

Graduada en Art Dramàtic a Eòlia - EAS  (2023) i formada en de doblatge a l’escola Trentaycinco milímetros. Al 2021-2022 estudiant a Londres a Rose Bruford Collage (ERASMUS) en la modalitat d’European Theatre Arts.

 

En teatre l'últim que ha fet ha estat a "R.I.P (Rave In Peace)" dirigida per Montse Rodríguez i escrita per Dani J.Meyer (2023),  "La metamorfosis" (2023) dirigida per Alex Mañas al Teatre Eòlia. També l'hem visa a "Democrazy: la Transición, Borbón y cuenta nueva" (2022) de Cia La Saura, dirigida per Mario Rebugent. I a "The Liminoid" (2021) al Rose Theatre dirigida per Jess Mabel Jones. Cinematogràficament ha realitzat un segón paper a "Com si fos ahir" (2023) amb el personatge de Celina.

 

Complementàriament, des dels sis anys s’ha format en dansa domina el contemporani i el Funky-Jazz. També ha realitzat classes particulars de cant amb Laia Cagigal i Laia Piró. 

CARLA GRIÑÓ

 

INTERPRETACIÓ, SECRETARIA I ADMINISTRACIÓ

Graduada en estudis d’Art Dramàtic a Eòlia-EAS. S’ha format en diverses escoles teatrals com el Col·legi del Teatre i El Timbal i ha cursat un programa Internacional de teatre a la Universitat d’Illinois a Chicago.

 

En teatre l'hem vist, entre d’altres, al Teatre Eòlia amb "Déjà vu" (2023) dirigida per Martí Torras Mayneris, "La Metamorfosi" (2023), dirigida per Alex Mañas, al Teatre Eòlia amb "Democrazy" (2022), una producció de CIA La Saura dirigida per Mario Rebugent i a la Sala Beckett amb "Helter Skelter"(2019), dirigida per Martí Gallén.

 

Ha fet ajudantia de direcció en les obres de "Magnet" (2022), una producció de la Universitat d’Illinois a Chicago i Innogen, una producció de "Shakespeare in The Park" (2022). A més, compta amb la codirecció de "La señorita Julia" (2023) al Teatre Eòlia. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.